Onze bloggers

Anneloes

Hoi ik ben Anneloes, eigenaar van younetics.nl en ook ik wil als blogger regelmatig mijn belevingen en tips met andere andere ouders delen.

Samen met mijn man en ons zoontje (Oskar, geboren september 2015) ben ik regelmatig op de (vakantie/bak)fiets te vinden. In eigen stad maar ook verder in Nederland en buitenland. Voor de komst van Oskar deden wij al zo'n 9 jaar achtereen aan fietsvakanties. Er zullen er nog velen volgen waarover ik mijn verhalen graag met jullie zal delen.

Als gezin zonder auto lopen wij in het alledaags leven soms tegen bepaalde zaken aan. Op die momenten zou een kofferbak fijn kunnen zijn. Toch willen wij bewust geen eigen auto gebruiken. Achter het stuur zitten vind ik saai. De trein biedt een luxe waar ik meer van geniet.

Doe mij maar de luxe van het zitten in de trein

Ik denk altijd maar dat voor alles een mooie oplossing of tussenweg te vinden is! Als bewegingstechnoloog hecht ik bovendien veel waarde aan ergonomie en bedenk ik vaak handige oplossingen.

Ik hoop jullie te inspireren met mijn ideeën en ervaringen. Veel leesplezier!

Laatst gezien in: september 2017
Urban Arrow bakfiets met kinderen

Ervaringen met de Urban Arrow

[field_naam] - 03 juni

Voor wie het heeft gemist: Ik ben voor een jaar ambassadeur voor Urban Arrow. Sinds begin mei mag ik deze mooie fiets testen. Maar liefst een jaar lang! In dit blog schrijf ik over mijn eerste indruk en ervaring met de Urban Arrow.

Je rugzak als luiertas

[field_naam] - 16 maart

Voor jonge ouders is een luiertas als vanzelfsprekend. Toch zijn er andere mogelijkheden. In dit blog deel ik mijn ervaringen.

Loopfiets kopen? Tips voor meer plezier

[field_naam] - 20 januari

Het gewicht van de loopfiets is belangrijk. Daar heeft niet iedereen erg in. Fietsen moet leuk en makkelijk zijn voor kinderen. Een zwaardere loopfiets verplaatsen kost ze meer energie. Ze kunnen daardoor simpelweg minder lang 'meelopen'.

Rapley methode buitenshuis: Meer gemak met vaste voeding uit het vuistje

[field_naam] - 19 januari

Ken jij de rapley methode? Vaste voeding uit het vuistje. Gewoon heel simpel: wil Oskar ook een hapje.. dan krijgt hij een hapje. Op zijn eigen manier en eigen tempo. Het oppakken van de gevallen restjes van de grond neem ik voor lief. Hij moet het immers nog leren en is nog niet in het bezit van al zijn tanden en kiezen.

Ik wil mijn kind laten genieten van alle seizoenen

[field_naam] - 02 december

Ik vind het belangrijk dat mijn zoontje volop kan genieten van het buiten zijn. Het liefst altijd. "Oskar vind buiten zijn erg leuk" Het lastige was dat de grond nog nat was. En dat hij niet meer in de buggy wil blijven zitten. Of in de drager bij mij.

Erop uit zonder troep in huis?

[field_naam] - 17 oktober

Perfectionisme kost tijd...en dat besteed ik liever aan leuke dingen zoals erop uit gaan! Het huis hoeft niet perfect opgeruimd te zijn, maar enige (gezamenlijke) structuur in het opbergen van je spullen is wel zo fijn. Dat maakt het weggaan minder gehaast omdat je niet constant hoeft te lopen zoeken naar dat ene ding.

Waarom ik fietsen zo leuk vind

[field_naam] - 12 oktober

Mijn fiets is mijn alles. Fietsen verbind mij met anderen en laat mij op alle mogelijke manieren genieten. Fietsen is grenzeloos en maakt tegelijk bewust van je ritme en laat je de tijd loslaten. Het maakt je bewust van je doen en je laten en van je zijn. Wat doet fietsen met jou?