Onze bloggers

Joris

Even voorstellen; Ik ben Joris Kroos. Al meer dan 10 jaar fiets ik samen met Anneloes iedere vakantie Europa door. En sinds de komst van Oskar is dat niet veranderd. Hooguit het aantal kilometers wat we afleggen.

Gedurende veel vakanties heb ik actief geblogd. Tot nu toe heb ik me binnen Younetics voornamelijk met de bouw en (technische) ondersteuning van de website bezig gehouden, maar het begint toch weer te kriebelen om af en toe een blog mee te schrijven.

Laatst gezien in: september 2017
Met de Carla Cargo kun je 200kg aan spullen vervoeren zonder dat je zwaarder hoeft te trappen

Meer mee op de fiets

[field_naam] - 02 juli

Nederland wordt internationaal gezien als fietsland van de wereld. Op het cargo-bike-event Nijmegen hebben we dan ook de nodige inspiratie opgedaan. Hier werden de laatste ontwikkelingen op het gebied van bakfietsen, longtail-bikes en fietskarren gepresenteerd. Kijk je met ons mee?

OVfiets heeft geen fietszitje

[field_naam] - 14 maart

We hebben ons eigen fietszitje meegenomen in de trein. Deze paste perfect op de OVfiets. Een auto brengt je van deur tot deur. Een trein brengt je van station tot station. Dat betekent dus dat je nog van en naar het station moet komen en soms moet overstappen. Dit deden we altijd te voet. Als test hebben we de OV-fiets geprobeerd.