Over Younetics

Praktische producten voor ouder en kind

Je vindt bij Younetics praktische producten voor ouder en kind: handig voor gebruik tijdens het alledaagse leven, recreatie en vakantie. Ook thuis zul je vaak wat aan deze producten hebben.

Wij vinden ook dat reizen met kinderen makkelijker kan. Daarom vind je hier praktische producten voor gebruik in het openbaar vervoer, met de fiets of lopend. Voor kleine kofferbakken is dit natuurlijk ook handig.

reizen met kinderen kan makkelijker

Een goed product kan een wereld van verschil geven. Probeer het en je zult merken wat wij bedoelen. Je merkt het aan de comfort, duurzaamheid en/of multifunctionaliteit. Younetics kiest voor kwaliteit want dat is duurzaam.

Wij willen dat je lang kan genieten van een product. Daarom vind je hier alleen producten die tegen een stootje kunnen. Je kan ze dan ook nog prima tweedehands doorverkopen. Dat is fijn voor je portemonnee en je maakt er een ander blij mee. Bovendien spaar je dan ook het milieu.

je moet lang kunnen genieten van een product

Je vindt hier producten met een groen en eerlijk tintje; eerlijke handel, materiaal wat tegen een stootje kan en/of zonder chemische toevoegingen.

Younetics maakt het jou makkelijk. Alles op één locatie. Dat bespaart jou het nodige zoeken op het internet. Younetics is de plek voor praktische en groene (reis)producten voor jonge ouders.

Ben je een bezig buitenbijtje en wil je dit ook aan jouw kids meegeven? Kom een kijkje nemen in onze webshop. Of volg ons op facebook of [pinterest]

De juiste aankoop

Het is fijn als je snel en makkelijk je keuze voor het beste product kunt maken. De uitgebreide productomschrijvingen en blog-artikelen zullen jou de goede weg op helpen. Vragen kun je ons trouwens ook altijd stellen via het contactformulier.

Met goede informatie voorkom je miskopen

Wij willen dat jij als (aanstaande) ouder goed kan inschatten welk product voor jou prettig is. Zonder vooraf de nodige miskopen. Miskopen zijn niet prettig voor je portemonnee. En indirect ook belastender voor het milieu omdat je op zoek gaat naar een ander product. De miskoop belandt dan vaak ergens achterin de kast. Dat is simpelweg zonde.

TIP

Wees net als andere bezoekers als eerste op de hoogte van leuke acties en onze blogverhalen. Younetics is een groeiende organisatie. Hou ons regelmatig in de gaten voor de nieuwste producten en leuke pre-sale acties.

Ideeën?

Mocht je een tip hebben dan horen wij dat graag van jou. Ken jij bijvoorbeeld een leuk product wat goed in ons assortiment past? Deel dit dan via ons contactformulier.