Blog

Waarom de trein socialer is dan autorijden

De fiets en trein brengen mensen dichter tot elkaar

Anneloes - 21 november

Fietsen en treinreizen is sociale cohesie op macroniveau. Lees ons blog en kom erachter waarom je met de trein en fiets meer contact met je medemens hebt.

Fietsen en dutjes doen

Slapen in de fiets? Soms moet je gewoon met de flow mee gaan.

Anneloes - 01 oktober

Mijn zoontje doet overdag nog dutjes. Dat is soms wel lastig plannen met alles wat ik wil kunnen doen. Ga jij graag weg met auto of fiets? Lees mijn verhaal.

Barefoot & barefootschoen vs schoen

En over dikke zolen en de invloed van schoenen op een kindervoet..

Anneloes - 05 augustus

Voeten zijn waardevol. Op voeten loop je de hele dag. Voeten zijn de basis van een keten: Is de eerste schakel verzwakt dan zul je dit altijd ergens merken. Maar soms heb je het niet eens door... Hoe herken je gezonde voeten? En wat zijn de beste kinderschoenen voor een gezonde kindervoet? Lees meer....

Met de Carla Cargo kun je 200kg aan spullen vervoeren zonder dat je zwaarder hoeft te trappen

Wedden dat je deze cargo-fietsen niet allemaal kent?

Op het cargo-bike-event

Joris - 02 juli

Nederland wordt internationaal gezien als fietsland van de wereld. Op het cargo-bike-event Nijmegen hebben we dan ook de nodige inspiratie opgedaan. Hier werden de laatste ontwikkelingen op het gebied van bakfietsen, longtail-bikes en fietskarren gepresenteerd. Kijk je met ons mee?

Urban Arrow bakfiets met kinderen

Ervaringen met de Urban Arrow

Mijn eerste indruk van deze bakfiets

Anneloes - 03 juni

Voor wie het heeft gemist: Ik ben voor een jaar ambassadeur voor Urban Arrow. Sinds begin mei mag ik deze mooie fiets testen. Maar liefst een jaar lang! In dit blog schrijf ik over mijn eerste indruk en ervaring met de Urban Arrow.

De simpelste en goedkoopste luiertas die er is..

Luiertas kopen? Hier lees je hoe het goedkoper kan

Anneloes - 16 maart

Voor jonge ouders is een luiertas als vanzelfsprekend. Toch zijn er andere mogelijkheden die het je een stuk makkelijker maken. Klik als je nieuwsgierig bent.