Duurzaam leven met kinderen Winkel

×

Foutmelding

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1387 van /home/younetics/domains/younetics.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).

Duurzaam leven met kinderen Winkel

Younetics gooit het roer om: duurzame broedplaats

Younetics is begonnen als webshop met als missie 'meer informatie/inspiratie over het oppad gaan met kinderen zonder het gemak van een auto'.

Een standaard (web)winkel is niet duurzaam genoeg...

Inmiddels voelt enkel het runnen van een een webshop niet duurzaam genoeg meer. Het gaat aan de doelen voorbij om vele busjes op pad te sturen met pakketten. Duurzaam leven heeft de kracht van lokaal nodig... Dat kan ik met mijn webshop nu niet bieden.

Crowdfunding voor een duurzame broedplaats

Ik ga het roer omgooien en mij focussen op het starten van een 'winkel'. Dit zal geen standaard winkel worden... Ik droom er al een tijd over maar het wordt tijd om er wat mee te gaan doen.

De focus op gezinnen blijft een rode draad. Maar het onderwerp trek ik breder uit naar "Duurzaam leven met kinderen". Het onderwerp 'oppad zonder auto' zal een grote rol blijven spelen.

Op deze plek zul je kunnen ruilen, leren, delen, proberen en ervaren. Natuurlijk kun je er ook shoppen maar dat is dus niet het enige. Het idee is om de duurzame inspiratieplaats van Twente te worden: de plek over duurzaam leven met en zonder kinderen.

Meer weten?

Hou deze website in de gaten. Nooit iets missen? De laatste updates zullen ook worden gedeeld op de facebook-groep 'duurzaam leven met kinderen' en de fb-pagina van Younetics