Bijtketting: hulp bij doorkomende tandjes

Bijtketting: hulp bij doorkomende tandjes

Een praktische en natuurlijke oplossing

Houten bijtketting van natuurlijk materiaal en gemaakt in eerlijke omstandigheden

De houten KangarooCare bijtkettingen zijn erg stevig. Gemaakt met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit: hout en katoen. Bij Younetics vind je bijtkettingen van jeneverbessenhout, eikenboomhout en appelboomhout. Elk hun eigen natuurlijke kleur, geur en smaak.

Het is een bijtketting zonder schadelijke stoffen.

De houten kralen zijn voorzien van lokaal geproduceerde biologische koolzaadolie. Het is 100% veilig voor je baby om op de bijtketting te sabbelen, te bijten en mee te spelen.

De kralen worden niet bewerkt met lak, geurstoffen of andere chemische middelen. De geur van de kralen is de natuurlijke geur van het hout. Het kan geen kwaad als de kralen na verloop van tijd wat droger worden. Dit komt door het steeds weer nat worden en opdrogen. Een beetje invetten met wat biologische koolzaadolie (of andere olie) en de bijtketting ziet er weer als nieuw uit.

Bijtketting voor jonge babies

De verschillende kleuren en texturen van de bijtketting geven babies afleiding. Het spelen met de bijtketting verbetert het zicht en de fijne motoriek. Bijtspeelgoed stimuleert je baby om te ontdekken. Het wordt echter wel aangeraden om je kleintje hier alleen onder toezicht van een volwassene mee te laten spelen. Het is immers een ketting die voor volwassenen is bedoeld.

Bijtketting is fijn bij doorkomende tandjes

Wanneer de tanden doorkomen zul je merken dat je kind meer behoefte heeft om te bijten. Voor ouders is het niet fijn als kinderen in hun kleding bijten, in jouw vingers op op andere dingen waarvan je liever niet hebt dat ze erop bijten. Door deze ketting zelf te dragen heb je altijd iets bij de hand. Ook is deze bijtketting ideaal te gebruiken met een draagdoek.

Handgemaakte bijtketting

Alle KangarooCare kettingen zijn handgemaakt in Estland. De kralen van de bijtkettingen zijn handgemaakt in Estland van lokaal biologisch gekweekt hout van de eik, appelboom of jeneverbes. Hierdoor heeft iedere kraal een eigen vorm, formaat en patroon. Dat maakt elke bijtketting een uniek product. Erg leuk als origineel kraamcadeau of babyshower kado.

De gekleurde kralen hebben een houten kraal als basis. Hier is met hoogwaardig 100% katoenen draad omheen gehaakt. Dit houdt de kralen stevig en veilig voor je baby.

Voordelen van deze bijtketting

  • 100% natuurlijk, veganistisch, fair-trade en ecologisch
  • Bijtketting geeft afleiding tijdens het voeden, zowel bij borstvoeding als flesvoeding
  • Natuurlijke materialen en 100% veilig om op te kauwen
  • Bijtkettingen stimuleren de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kindje
  • Bijtkettingen zijn ideaal tijdend het dragen van je kind
  • Geschikt voor de gehele baby-periode en daarna
  • Mooi om te dragen. Ga voor een opvallende regenboogkleur, een neutrale natuurlijke look of assymetrisch funky design.
  • Of om te geven en te krijgen. Als origineel kraamcadeau. Of als babyshower cadeau.

Over Anneloes

Samen met mijn man en ons zoontje Oskar ben ik regelmatig op de fiets te vinden. In eigen stad maar ook verder in Nederland en buitenland. Voor de komst van Oskar deden wij al zo'n 9 jaar achtereen aan fietsvakanties en er zullen er nog vele volgen...

Als eigenaar van Younetics.nl en ook ik wil als blogger regelmatig mijn belevingen en tips met andere ouders delen.