Blog

Boba tweet draagzak op de camping

Over de Boba 4g draagzak

De Boba 4g is een ideale draagzak voor babies en kinderen vanaf 3 maanden tot 1.5 jaar. Sommigen dragen tot 3-4 jaar door, afhankelijk van het gewicht van je kindje.

Door het praktische en comfortabele gebruik is dit een zeer gewilde drager. In tegenstelling tot een draagdoek is het zeer eenvoudig om zonder veel ervaring je kindje op de rug te dragen.

Bijtketting: hulp bij doorkomende tandjes

De houten KangarooCare bijtkettingen zijn erg stevig. Gemaakt met natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit: hout en katoen.

Bij Younetics vind je bijtkettingen van jeneverbessenhout, eikenboomhout en appelboomhout. Elk hun eigen natuurlijke kleur, geur en smaak. Het is 100% veilig voor je baby om op de bijtketting te sabbelen, te bijten en mee te spelen.

Welke drager kiezen? MeiTai in de spotlight

Een MeiTai is de ideale combinatie van het eenvoudige gebruik van een ergonomische drager en het comfort van een draagdoek.

Een MeiTai lijkt qua comfort en uiterlijk het meeste op een geweven draagdoek. Het heeft een flexibel stoffen rugpand met stoffen heup- en schouderbanden die bij het dragen aan elkaar geknoopt worden. Deze drager is simpel in gebruik en vereist geen lastige knooptechnieken.

Het nut van RVS bewaarbakjes

Eten dat met aandacht en liefde is klaargemaakt...Daar wil je van kunnen genieten. Plastic bakjes geven soms een plastic-smaak af. Zonde.

Daarom is rvs juist ideaal. Rvs geeft geen smaak af. Met onze rvs bewaardoosjes je kun volop genieten van de smaak van je eten. En op een fijne en compacte manier meenemen. De bakjes zijn BPA vrij en gemaakt van veilig RVS.

En bovendien lekdicht. Gegarandeerd geen natte tas.