Ons verhaal

Het begon toen wij ouders werden...

De wereld stond eventjes op z'n kop. Naar buiten gaan en onderweg zijn. Dat ging vanaf toen anders als kersvers gezin zonder auto.

Te veel spullen om mee te nemen. Kind met reflux... Spugen onderweg. Nog meer kleertjes mee... En gehaast tussen de borstvoedingen door naar buiten. Niet van de borst af te krijgen. Clusteren noemen ze dat. Hij nam er vaak tot wel een uur de tijd voor.

Vanwege het spugen veel gedragen met draagdoek. De kinderwagen is nauwelijks gebruikt. Die was bovendien niet handig in de trein. Daar kwamen we pas in de praktijk achter, niemand die dat ons vooraf vertelde.

Kinderwagen nauwelijks gebruikt. Die was bovendien niet handig in de trein

Superuitvinding die draagdoek. Overal ging deze mee. Met de trein. Fiets. Te voet. Ja... Wij reizen met kind en zonder auto.

Wij zijn als gezin zonder auto in de minderheid. "Hoe doen jullie dat?" werd ons vaak gevraagd... Dat was de start van Younetics.

Gezin zonder auto; de start van Younetics.nl

Younetics gaat over praktisch op pad met kinderen. Over buiten zijn en makkelijk weg met kinderen.. Van alledaags tot aan vakantie.

Met een duurzame twist.

Met een beetje anders denken kun je prima zonder auto. Laat je inspireren door onze blogs

Lees onze blogs

Veel ouders kiezen voor de auto. Dat snappen wij prima. Ruim 95% van de Nederlandse gezinnen heeft een auto. En minstens de helft daarvan heeft minimaal een tweede auto

Wij reizen liever met de trein of fiets. Om de auto te omzeilen zoeken wij soms de extremen op als gezin zonder auto. Lees hier onze verhalen. Wil je ook iets schrijven? Leuk! Klik op de link en neem contact met ons op

Wij zijn een gezin zonder auto. Lees onze verhalen op het blog-platform

Webshop met praktische producten voor ouder en kind

Koop nu tot 70% goedkoper. op=op

Praktische producten voor ouder en kind. Dat is wat je bij Younetics vindt. Handig voor gebruik tijdens het alledaagse leven, recreatie en vakantie. Ook thuis kun je ze goed gebruiken.

Wat maakt de producten van Younetics anders?

Wij denken met je mee. We maken het je makkelijk.

Een site vol met handige producten. Kwaliteitsproducten waar je echt wat aan hebt. Wij verkopen producten waar je achteraf geen spijt van hebt want we vinden het zonde als iets ongebruikt blijft liggen. Producten die het liefst niet stuk te krijgen zijn.

Als iets lang netjes blijft is dat namelijk ook duurzaam. Bovendien zijn producten met een lange levensduur fijn voor je portemonnee. Want het gaat meerdere kinderen mee. <Producten met een lange levensduur zijn fijn voor je portemonnee

TIP

Wees net als andere bezoekers als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes op facebook en onze blogverhalen. Younetics is een groeiende organisatie met grootse plannen waarmee we op een eerlijke manier goed willen doen voor mens en milieu. Deel onze berichten met jouw omgeving en help ons groeien.

Ideeƫn?

Mocht je een tip hebben dan horen wij dat graag van jou. Ken jij bijvoorbeeld een leuk product wat goed in ons assortiment past? Deel dit dan via ons contactformulier.

Lees onze blogsSale: de laatste items contact opnemen snelle verzendservice