Stoere gezinnen gezocht

Deel je onze duurzame passie? Gaan jullie er vaak op uit? (Niet alleen vakanties maar juist ook in het alledaags leven) Wil jij ons helpen om samen groene stapjes vooruit te zetten?

Een platform om jouw mooie verhalen te delen

Wij zoeken ouders die over hun uitjes (willen) schrijven...maar dan wel net iets anders: verhalen met een duurzame twist;) Het zou ook helemaal top zijn als je een ouder bent die niet vies is van een beetje fietsen door weer en wind! En trouwens: een leuke foto, filmpje of korte vlog vinden wij ook erg leuk. Het doel is het inspireren van andere gezinnen.

Regelmatig schrijven is geen must. Er zullen geen verplichtingen aan hangen. Heb je een tijdje geen inspiratie of tijdgebrek dan maakt ons dat helemaal niks uit.

Testen als extra naast het bloggen

Aan bloggers die dit leuk vinden zullen wij af en toe producten opsturen om te testen en er een review over te schrijven. Afhankelijk van het product zal je deze cadeau krijgen of vragen wij je deze terug te sturen na de testperiode. En speciaal aan testers zullen wij exclusieve kortingen cadeau geven op toffe producten.

Groeien

Wij willen groeien; andere praktische producten aanbieden die het duurzame reizen fijner maakt. Ons doel is om te groeien naar een duurzamere samenleving, daar hebben we diverse ideeƫn over maar dat is voor nu nog toekomstmuziek. Met jouw hulp kan dit sneller werkelijkheid worden!

Een korte schets van onderwerpen waarop wij zoal mikken:

'Lekker springen in regenplassen', 'Hoe kleed jij je kind met nat en koud weer?', 'met de (bak)fiets naar de supermarkt', 'Tips over voeden onderweg', 'Op skivakantie met de trein', 'Met baby in de draagzak/kinderwagen boodschappen halen', 'huilen in de trein', 'Winterkamperen (of in een trekkershut)', 'Voor de eerste keer met je baby fietsen', 'Slimme trucjes om compact een weekend weg te gaan', 'wat gaat er in jouw luiertas?' en noem maar op.

Lijkt het je leuk? Stuur ons dan een kort bericht (wie je bent, wat jouw passies zijn en wat je verder te vertellen hebt) via onderstaand formulier. Of neem contact op via onze facebook-pagina