Verzending & levertijd

Bij Younetics hanteren wij dezelfde kwaliteit in verzending en betaling als wij van onze producten verwachten. Professioneel, snel en degelijk. Onderstaand vind je alle gegevens terug met betrekking op onze verzendmethoden, levertijd en betaalmethoden. Toch nog meer weten? Neem dan contact met ons op!

Verzending

Na verzending van je bestelling ontvang je van ons een Track & Trace nummer om je zending te volgen. Wij verzenden met PostNL. Gegarandeerd binnen 1-2 dagen in huis. Wij nemen altijd direct contact met je op als je een product hebt besteld die op dat moment toch niet voorradig is. In overleg zullen wij je een alternatief aanbieden of het product later nasturen. De levertijd van producten op nabestelling varieert tussen de 5-15 werkdagen. Een preciezere levertijd zullen wij vooraf bij jou aangeven via de email.

Afhaallocaties

Niet in de gelegenheid om thuis te wachten op de postbode? Laat je bestelling binnen Nederland afleveren bij een van de vele PostNL afhaallocaties bij jou in de buurt! Zodra je pakket klaar ligt om afgehaald te worden ontvang je hierover een bericht. Aan deze dienst zijn geen extra kosten verbonden.

Levertijd

  • Gegarandeerd binnen 1-2 dagen in huis. We verzenden met PostNL.
  • Ook op zaterdag wordt bezorgd. Bestellingen van zondag worden maandag aan de postbode meegegeven

  • Internationale zendingen worden ongeveer 2-5 werkdagen na verzending bezorgd.

Uitzondering hierop zijn producten die niet voorradig zijn of als pre-order worden aangeboden. Indien de levertijd van een product afwijkt (van wat hierboven is omschreven) vind je dit altijd terug in de productomschrijving.

Betaalmethoden

Bij Younetics zijn er diverse betaalmogelijkheden, zowel voor Nederlandse als voor buitenlandse klanten. Je kunt veilig en kosteloos betalen met iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Belfius Direct Net, Sofort Banking, of via een overboeking naar onze Triodos bankrekening.

IBAN van onze triodos rekening:

NL24 TRIO 0391 1184 47 T.n.v Younetics